Ρητινικά - Βιομηχανικά - Εποξειδικά Δάπεδα

banner image
Ρητινικά - Βιομηχανικά - Εποξειδικά Δάπεδα - Αττική
Τα δάπεδα σε βιομηχανίες, αποθήκες, χώρους στάθμευσης, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.α. καταπονούντε καθημερινά. Πρέπει λοιπόν η προετοιμασία, η εφαρμογή και τα υλικά του βιομηχανικού δαπέδου να είναι κορυφαία σε ποιότητα, λειτουργικά και προσιτά σε κόστος.
 
Τα ρητινικά - βιομηχανικά δάπεδα ενδείκνυνται για χώρους με ειδικές απαιτήσεις και αποτελούν την καλύτερη επιλογή, γιατί έχουν υψηλές μηχανικές αντοχές και όμορφη αισθητική. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα από μια μεγάλη χρωματική παλέτα, το χρώμα και το είδος δαπέδου που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. 
 
Τα ρητινικά - βιομηχανικά δάπεδα αποτελούν ιδανική λύση για:
 Βιομηχανικούς χώρους
 Αποθήκες
 Καταστήματα
 Χώρους στάθμευσης
 Ξενοδοχεία
 Νοσοκομεία
 Χημικά εργαστήρια κ.α.
 
Για κάθε χώρο θα πρέπει να διερευνηθούν οι ειδικές απαιτήσεις του δαπέδου και να επιλεγεί το κατάλληλο ρητινικό δάπεδο που αντιστοιχεί.
 
Η εταιρεία μας “ Συνοδινός ” που βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για αποθηκευτικούς και βιομηχανικούς χώρους και σας προσφέρει δάπεδα υψηλής αντοχής και αισθητικής. Η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να φέρει σε πέρας άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική αλλά και περιοχές σε όλη την Ελλάδα. 
 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ